Hyr en logoped

Vi erbjuder möjligheten för skolor i Stockholmsområdet att hyra in en av våra logopeder för olika sorters insatser. Vi kan bistå med handledning, riktad behandling, screening och generell språkstimulering. Logopedens uppgifter anpassas efter era behov och önskemål. Frekvens och omfattning av hyrtiden är flexibel.

Vid önskemål om att hyra en logoped, kontakta info@skollogopederna.se för planering av upplägg samt prisuppgifter.

 

Sagt om tjänsten Hyr en logoped:

”Skolan valde att ha en logoped på skolan för att det är ett fantastiskt komplement till specialpedagogen eftersom logopeden behandlar elever som är sena med språket, exempelvis grammatiska strukturer. Logopeden är den som har gedigen kunskap i att bemöta barn som är sena redan från 3-årsåldern, vilket är ett stöd till elever som ligger flera år efter språkmässigt.”

”Logopeden har varit en bollplank i vår handledning av barn i behov, oavsett om eleven har en diagnos. Dessutom har logopeden kunnat scanna av elever, ge tips och råd gällande material och övningar.”

”Alla skolor bör ha tillgång till en logoped, speciellt skolor med yngre elever. Dessutom ger det en långsiktig kontakt, kontinuerliga behandlingar/övningstid med eleverna. Detta gör att åtgärderna i åtgärdsprogrammen har kunnat anpassas efter elevernas specifika svårigheter.”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/79/205479/skollogopederna.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399